Zibrasport og Dansk Ride Forbund udbreder sporten sammen

af  Susie Juhl
Skal din klub holde et fantastisk ridestævne eller arrangement, som skal nå ud til mange? Så skal I selvfølgelig lave en aftale med Zibrasport om streaming af eventen. Dansk Ride Forbund har nemlig indgået en eksklusiv aftale med Zibrasport om streaming, og begge parter ser frem til at kunne tilbyde streaming af bedste kvalitet til alle.

Eksklusiv aftale om streaming til danske stævner
Aftalen med Zibrasport betyder, at det fremadrettet fortsat er muligt for klubber og arrangører at tilbyde streaming fra deres events via Zibrasports platforme. Det er stævnearrangøren selv, der indgår aftale med Zibrasport, som også vil være behjælpelige med teknisk support.    

Direktør for Zibrasport, Camilla Blicher Mitchell, glæder sig til fremadrettet i samarbejde med Dansk Ride Forbund at udbrede ridesporten endnu mere: ”Hos Zibrasport arbejder vi målrettet for at udbrede sporten. Og vi kan meget mere end streaming. Udover vores kernekompetence sætter vi stor ære i at levere indhold, der er spændende og interessant for vores seere. Det er blandt andet på de sociale medier, og så laver vi også fortsat det populære Riders Corner fra de største ridestævner herhjemme, hvor seerne kan komme meget tættere på trænere, atleter og andre profiler fra sportens verden”.

Aftalen mellem Dansk Ride Forbund og Zibrasport styrker begge parter i det fælles ønske; at udbrede sporten.

 


28-05-2019
 
 
    

Dansk Ride Forbund
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
CVR: 10882915           

Man-tors: 8:00-16:00
Fre: 8:00-14:00
Tlf: 4326 2828
info@rideforbund.dk
Find medarbejder

DRF Go!
Equipe
Privatlivspolitik
RSS                    

 

Samarbejdspartnere: Team Danmark
Protetor

Sponsorer:                                                                                                                          -