Nathalie Horse Care Cup godt i gang

af  Susie Juhl
I weekenden blev sæsonens første militarystævne afviklet hos Vasehus Rideklub. Dermed har vi også fået skudt den nye military cup – Nathalie Horse Care Cup – skudt i gang. Cuppen afvikles i CNC90 for heste og i CNCP80 for ponyer, og der kan samles point ved alle stævner, hvor disse klasser udbydes, i løbet af sæsonen. Sejren i weekendens CNC90 gik til Rikke Mortensen/Avatar, mens nummer to og tre blev henholdsvis Tia Lundemose Andersen/Bikini og Lærke Siiri Vincent From Larsen/Almost Bally – 3. I alt 31 ekvipager stillede til start.
I ponyklassen CNCP80 sejrede Heidi Birch Kristensen/Cavalli foran Andrea Syndergaard Jespersen/Zileen og med Asta Ravnkilde Bloch Jensen/Louis Magic som nummer 3. Her var i alt 10 ekvipager til start.

Næste gang der kan samles point i cuppen er til Haslev Køre- og Rideforenings stævne d. 28. april.

Resultatlister

Læs mere om Nathalie Horse Care Cup her

Nathalie Horse Care

01-04-2019