Carina og Daniel til World Cup i Neumünster

af  Anne Marie K. Rasmussen
Carina Cassøe Krüth med May-Day Graftebjerg og Daniel Bachmann Andersen med Blue Hors Zack er til start i World Cup-kvalifikationen ved VR Classics i Neumünster, Tyskland denne weekend. Sidste gang Daniel og Zack var med i en World Cup-kvalifikation var ved World Cup Herning i oktober, hvor det blev en sejr i kür. Parret er pt. nummer 11 på FEIs verdensrangliste. Rytterne skal ride Grand Prix lørdag kl. 9.00 og Grand Prix Kür søndag kl. 10.00. Konkurrencerne kan følges på FEI-tv og Clip My Horse.

Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zack ved World Cup Herning (foto: Ridehesten)

Start- og resultatlister

Clip My Horse

FEI-tv