Morten Hansen nyt medlem af militaryudvalget

af  Anne Marie K. Rasmussen
Velkommen til Morten Hansen, der er nyt medlem af militaryudvalget.

Morten er 46 år, bor ved Gislinge på Sjælland og er gift på 16 år med Lotte. Parret har tre børn. Morten har været i militarysporten gennem otte år via sin datter Emma Marie Hansen, og har blandt andet været med til opstarten af Team Cep i Kalundborg. Her blev det til en formandspost i tre år, et hverv Morten træder ud af på næste generalforsamling i februar 2019. Morten er desuden suppleant Distrikt 4's bestyrelse.

Til dagligt er det nye udvalgsmedlem medejer i TJW fragt A/S og arbejder med projekt/struktur i logistik. Firmaet har også en IT-virksomhed, der arbejder med optimering og digitalisering i vognmandsforretninger.

”Jeg ønsker med hjælp fra vores klubber og ryttere at løfte niveauet og sætte dansk military på verdenskortet, uden at glemme bredden,” udtaler Morten om det kommende arbejde i militaryudvalget.

15-10-2018