Vedr. HIS

af  Rikke Højgaard
Den 9. august 2018 har der været afholdt et møde mellem Hillerød Sportsrideklub (HIS) repræsenteret ved formand Tom Olsen og Dansk Ride Forbund repræsenteret ved formand Ulf Helgstrand, generalsekretær Jacob Gulmann, sportschef Jan Stampe og formand for Springudvalget Jakob Leth.

Formålet med mødet var evaluering og diskussion af Agria DRF-mesterskabet i springning for ponyhold, der blev afholdt af HIS i uge 29. Flere deltagere og official-stævnerapporten har rejst kritik af flere forhold ved afviklingen af arrangementet og HIS håndtering af disse.

Konklusionen på mødet er, at Dansk Ride Forbund ikke vil tildele Hillerød Sportsrideklub B- og A-stævner, mesterskaber og FEI-stævner de kommende 3 år (2019-2021).

13-08-2018

Tlf. 4326 28 28

Personlige henvendelser kun efter forudgående aftale