Dufour og Cassidy til topstævne i Frankrig

af  Anne Marie K. Rasmussen
Danmarks for tiden mest succesrige dressurekvipage – tredobbelt EM-medaljetager Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy – skal denne weekend repræsentere Danmark på den internationale dressurscene for første gang i 2018. Det sker i den femstjernede Nations Cup ved et af ridesportens største stævner i Compiégne i Frankrig. OL-rytter Anders Dahl og Ulrik Mølgaard repræsenterer også Danmark i Nations Cuppen, hvor danskerne skal ride mod hold fra Belgien, Frankrig, England, Holland, Portugal, Sverige og Schweiz.


Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy ved EM i 2017 (Dansk Ride Forbund)

Olympisk islæt
Når de olympiske ryttere Cathrine Dufour og Anders Dahl den kommende weekend rider Nations Cup i Compiègne, Frankrig, er de til start på de samme heste, som de havde med til OL i Rio – nemlig Atterupgaards Cassidy og Selten HW. Cassidy er også den hest, som Dufour vandt sølv og dobbelt bronze med ved EM i 2017. Også Ulrik Mølgaard er til start med hesten Michigan, og der bliver kamp om pointene, når det danske hold møder nogle af verdens bedste, som bl.a. tæller svenske Patrick Kittel samt Adelinde Cornelissen og Hans Peter Minderhoud fra Holland.

Præmiesum på 90.000 euro
Nations Cuppen rides lørdag og søndag. Lørdag skal alle rytterne ride Grand Prix, og søndag skal rytterne enten ride Grand Prix Special eller Grand Prix Kür (freestyle), og det hold, der slutter med den højeste samlede pointsum fra lørdag og søndag, vinder Nations Cuppen.

Compiègne Équstre

Livestream på ChevalTV

Liste over ekvipager


15-05-2018
 
 
    

Dansk Ride Forbund
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
CVR: 10882915           

Man-tors: 8:00-16:00
Fre: 8:00-14:00
Tlf: 4326 2828
info@rideforbund.dk
Find medarbejder

DRF Go!
Equipe
Privatlivspolitik
RSS                    

 

Samarbejdspartnere: Team Danmark
Protetor