Bliv klogere på stævnesystemet Equipe og DRF's nye Serviceorganisation

af  Susie Juhl

De seneste måneder har budt på mange nye og spændende tiltag i Dansk Ride Forbund, og nu kan I blive klogere på flere af dem. Den 22. marts samt 5. og 12. april inviterer vi til klubaften, hvor vi vil give jer et indblik i de muligheder, som Equipe giver jer, så I kan afvikle stævner i smarteste og bedste vis. Vi vil også præsentere jer for vores nye serviceorganisation og de muligheder for rådgivning, selvbetjening og løsninger, som vi tilbyder jer.

Det praktiske
Vi holder tre møder rundt om i landet. Det er gratis at melde sig til, men tilmelding er nødvendig.

• Den 22. marts mødes vi i Idrættens Hus i Brøndby fra 17 – 19. Der vil være en sandwich og en vand til deltagerne.
    Tilmelding på DRF Go!
  • Den 5. april mødes vi hos Fredericia Rideklub fra 17 – 19. Der vil være en sandwich og en vand til deltagerne.
    Tilmelding på DRF Go!
  • Den 12. april mødes vi i på Kallehavegaard i Randers fra 17 – 19. Der vil være en sandwich og en vand til deltagerne.

13-02-2018