Alhvor er officiel rosetleverandør til Dansk Ride Forbund

af  Anne Marie Krüger Rasmussen
Rosetvirksomheden Alhvor har i løbet af 2016 og 2017 leveret rosetter til konkurrencer og turneringer i Dansk Ride Forbund – bl.a. de flotte jubilæumsrosetter til 100 års klubturneringen. Nu har vi indgået et fast samarbejde med Alhvor, der betyder, at virksomheden fremover er officiel rosetleverandør til forbundet. Ydermere er Alhvor blevet hovedsponsor for den nye TREC Sport Cup One.

TREC Sport Cup One – sponsored by Alhvor
TREC Sport Cup One afvikles ved alle danske TREC Sport-stævner med klasserne T0 og T1. Der rides for at optjene point til at blive blandt de 15 bedste, der er videre til finalen. Kvalifikationerne og finalen er åbne for ekvipager, der ikke har gennemført T3 eller højere i kvalifikationsperioden (1. januar til 30. september 2017), og for at få adgang til finalen, skal man have deltaget i min. to kvalifikationsstævner. Deltagere, der gennemfører en T0- eller T1-klasse ved alle TREC Sport-stævner i kvalifikationsperioden, får en roset, og ligeledes er der rosetter til alle finaledeltagerne samt præmier til de tre bedst placerede i finalen.
Mere om TREC Cup One

Om Alhvor
Alhvor har lavet luksusrosetter siden 2010 og sætter en stor ære i at levere en smuk og anderledes roset til konkurrencedygtige priser. Alhvor er en professionel dansk virksomhed, som har specialiseret sig bl.a. indenfor design af smukke og anderledes rosetter til konkurrencer, dyrskuer eller andre festlige begivenheder. Rosetterne er designet, plisseret og samlet i egen systue i Pindstrup på Djursland. Den eneste arbejdskraft købt i udlandet er selve vævningen af satinbåndet, idet vi i Danmark ikke har væverier, der specialiserer sig på dette område.
Læs mere om Alhvor her

23-03-2017
 
 
    

Dansk Ride Forbund
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
CVR: 10882915           

Man-tors: 8:00-16:00
Fre: 8:00-14:00
Tlf: 4326 2828
info@rideforbund.dk
Find medarbejder

DRF Go!
Equipe
Privatlivspolitik
RSS                    

 

Samarbejdspartnere: Team Danmark
Protetor