Licenssystemet skal revurderes

af  Anne Marie K. Rasmussen
I august 2015 nedsatte bestyrelsen en arbejdsgruppe, hvis opgave er at kigge på reglerne for rytterlicens. Det nuværende licenssystem er ikke tidsvarende, og der ønskes et mere fleksibelt og logisk system fremadrettet. Målet er at udvikle en ny ramme for erhvervelse af rytterlicens, som på sigt kan godkendes af bestyrelsen.

Det nuværende system for at opnå rytterlicens er på mange områder blevet ulogisk og betragtes af mange som et nødvendigt onde for at ride C-stævner. Systemet skaber endvidere også en del ryttere, der bliver på D-stævneniveau for at spare omkostningen til kurser og efterfølgende licens. Der er helt klart et behov for en nytænkning af kombinationen af uddannelse, regler og prøver i licenssystemet, og det er præcis dette behov, der ligger til baggrund for arbejdsgruppen.

”Forbundet har en vision om, at vi skal være et moderne forbund. Dette betyder, at vi til stadighed skal revurdere vores tilbud og sørge for at tilpasse dem tiden og udnytte de nye muligheder der opstår. Nu er tiden kommet til at betragte rytterlicenskravet med den moderne brille. En opgave jeg og arbejdsgruppen glæder os meget til.” siger Næstformand i Dansk Ride Forbund Jørgen Mertz.

Arbejdsgruppen består af bestyrelsesmedlemmer Jørgen Mertz, Janni Thermann Jensen, Lisbeth Seierskilde samt sportschef Jan Stampe.

Læs mere i bestyrelsesreferatet fra november 2015 pkt. 13. 

21-04-2016
 
 
    

Dansk Ride Forbund
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
CVR: 10882915           

Man-tors: 8:00-16:00
Fre: 8:00-14:00
Tlf: 4326 2828
info@rideforbund.dk
Find medarbejder

DRF Go!
Equipe
Privatlivspolitik
RSS                    

 

Samarbejdspartnere: Team Danmark
Protetor