13 nye aspiranter til Træner-/berider-uddannelsen

af  Helle Eriksen
I fredags var der optagelse til Træner-/berider-uddannelsen, og ud af 20 aspiranter kom 13 gennem nåleøjet. De 13 er Lecia Remmevad, Ditte Stærk Just, Maiken Grundt Vrist Rønn, Maria Michelle Hansen, Stine Klausholt, Sophie Wilson, Camilla Lund-Pedersen, Pia Rosenstand Bak Thomsen, Marianne Alexandersen Poulsen, Henriette Dina Andersen, Marco Albert Jensen, Josephine S. Knudsen og Amalie W. Andreasen. I januar var der syv til optagelsesprøve, og her bestod Michelle Snoghøj Mathiesen, Line Kjær Nielsen, Laura Kristine Thorup og Maja Johansen Spøhr. Hermed er i alt 17 elever klar til at starte på læresteder 1. august.

Optagelsesprøven består af rideprøver og en evaluerende samtale. Aspiranten skal til rideprøverne springe på egen hest, samt ride dressur på egen hest med hestebytte. Springbanen består af 7-9 forhindringer på maks. 100 cm, hvilket svarer til LC for hest. Efter endt rideprøve har censorerne Niels Henrik Christensen og Nikolai Kowalski en evaluerende samtale med hver enkelt aspirant.

For at bestå optagelsesprøven skal eleven have en god basisopstilling i både spring og dressur og have en god motorik og balance på hesten. Eleven skal være adræt og i god fysisk form samt have en god fornemmelse for hesten. Består eleven optagelsesprøven, kan aspiranten søge læreplads på et af de godkendte læresteder. 

Om Træner-/berider-uddannelsen

01-07-2015
 
 
    

Dansk Ride Forbund
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby 
Tlf. 4326 28 28
           

Man-tors: 8:00-16:00
Fre: 8:00-14:00
Personlige henvendelser kun efter forudgående aftale
info@rideforbund.dk
Find medarbejder

DRF Go!
Equipe
Privatlivspolitik
RSS                    

 

Samarbejdspartnere: Team Danmark
Protetor

Sponsorer:                                                                                                                          -