Få styr på bestyrelsesarbejdet

af  Anne Marie K. Rasmussen
Uanset hvor længe du har engageret dig i klub- og bestyrelsesarbejde, er det altid rart at blive inspireret og få nogle nye værktøjer i bagagen. Derfor inviterer klubkonsulenterne i samarbejde med Distrikterne til netværksmøde for bestyrelsesmedlemmer, hvor der sættes fokus på 10 gode bud til arbejdet i bestyrelsen.

Formålet med mødet

• At give nye bestyrelsesmedlemmer en introduktion og gode råd til deres nye hverv i en rideklub. Erfarne bestyrelsesmedlemmer er også meget velkomne.

• At skabe et fundament for netværk mellem klubberne, hvor der fremadrettet kan søges inspiration og sparring.

Klubudvalget, konsulenter og administrationen har samlet 10 bud til det gode bestyrelsesarbejde i en rideklub. De 10 gode bud bliver det centrale omdrejningspunkt for netværksmødet, hvor der vil være rig mulighed for fælles diskussioner, egne refleksioner og erfaringsudveksling.

Vi håber derfor, at I har lyst til at dele ud af egne erfaringer, debattere og få ny viden.

Mødedatoer og tilmelding kan ses på Go!

17-03-2017