Frederikke og Sofie sejrede i ECCO Cup i Sundeved

af  Rikke Højgaard
I weekenden tog ponyrytterne hul på årets ECCO Cup ved Sundeved Rideklubs landsstævne. Hos kat. I sejrede Sofie K. Hansen (IRK) på Prince of Glory, Kristian Würtz Green (ROK) på Lilo L. blev nr. 2 og Louise F. Kristensen (SBR) på Vegelins Goya nr. 3. Hos kat. II sejrede Frederikke G. Jacobsen (GRR4) på RS Proud Mary, mens Thilde E. Højer (SIV) på Gribsvads Little Hector blev nr. 2 og Maja E. Leth (AAR) på Magic Manipu nr. 3.

ECCO Cup - for talentudviklingens skyld
Formålet med ECCO Cup er at fremme den danske elite inden for dressursporten, så ekvipagerne kan dygtiggøre sig mod internationalt niveau. ECCO Cup’en strækker sig fra kat. II-ponyer til U25 Grand Prix, hvilket skal sikre en rød tråd i de unge talenters karriere. ECCO Cup rides årligt over tre kvalifikationsrunder og en finale. Finalestævnet er den 1. – 3. december 2017 på Middelfart Ridecenter.

Om ECCO Cup

Resultater