Ponyerne tager hul på ECCO Cup 2016 hos Herning Rideklub

af  Anne Marie K. Rasmussen
I weekenden tager 16 kat. II-ekvipager og 48 kat. I-ekvipager hul på ECCO Cup 2016. Det sker ved Herning Rideklubs (HER) landsstævne d. 11-13. marts, hvor ponyernes 1. kvalifikation af den populære turnering afvikles med de indledende runder lørdag og kür søndag. Der er gratis adgang ved stævnet, og publikum er meget velkomne til at komme til Herning og opleve dansk ungdomsdressur i særklasse. Har du ikke mulighed for at komme til Jylland, kan du følge med live på Zibra Sport.

ECCO Cup - for talentudviklingens skyld
Formålet med ECCO Cup er at fremme den danske elite inden for dressursporten, så ekvipagerne kan dygtiggøre sig mod internationalt niveau. ECCO Cup’en strækker sig fra kat. II-ponyer til U25 Grand Prix, hvilket skal sikre en rød tråd i de unge talenters karriere. ECCO Cup rides årligt over tre kvalifikationsrunder og en finale. Finalestævnet er den 3. – 4. december 2016 på Middelfart Ridecenter.

Start- og resultatlister

Herning Rideklub