Mød landstræner Lars Pedersen hos Firkløverets Springakademi

af  Rikke Højgaard
Den 11. og 12. marts træner giver Lars Pedersen undervisning til U25-springryttere med tilknytning til Firkløverets Springakademi, og du kan se med og blive inspireret fra tilskuerpladserne.

Bliv inspireret til din daglige træning
Som altid er Firkløverets Springclinic åben for publikum, og har du lyst til at blive inspireret i din daglige træning, bør du slå vejen forbi enten fredag eftermiddag og aften eller lørdag i løbet af dagen. Der er cafe med mulighed for at købe mad og drikke.

STED: Barthahus, Fredtoftevej 1, 2980 Kokkedal
TID: Clinicen åbnes for publikum fredag kl. 16.00 og lørdag kl. 10.00

Du finder det hele programmet med alle ryttere og deres ridetider på www.springakademi.dk.

Der har været optagelse til Firkløverets Springakademi siden sidste clinic i februar, og akademiet kan byde velkommen til: Lejse Bramminge, Michelle Vestergaard, Julia Foss, Pernille Tribler, Rasmus Krebs Manniche og Louise Stenvang, som alle er nye i Akademiet.

Kilde: Firkløverets Springakademi

10-03-2016