HDR klar til indendørs DRF-mesterskaber i springning for pony og children

af  Anne Marie K. Rasmussen
I weekenden slår Hedensted og Omegns Rideklub (HDR) dørene op til årets indendørs DRF-mesterskaber i springning for pony- og childrenekvipager. 166 ekvipager er klar til at dyste om medaljerne i de fire mesterskaber, og publikum er velkomne til at komme forbi Hedensted og opleve ungdomsspringning på højeste niveau. For dem, der ikke har mulighed for at komme til Jylland, kan mesterskaberne følges live på Zibra Sport.

Spændende mesterskabsweekend i sigte
166 ekvipager (25 children, 59 kat. I, 55 kat. II og 27 kat. III) er klar til at indtage springbanen hos HDR for at dyste i de indendørs DRF-mesterskaber. Stævnet varer fra fredag til søndag og byder på mange spændende klasser fuld af talentfulde unge ryttere, så der venter uden tvivl publikum en fantastisk weekend med springning i topklasse.

Program, start- og resultatlister

Hedensted og Omegns Rideklub