Godkendte læresteder og læremestre i 2016

af  Anne Marie K. Rasmussen
I forbindelse med de nye uddannelser til Ridelærer, Rideinstruktør og Berider har alle tidligere og evt. nye læresteder søgt om ny godkendelse pr 1. februar 2016. Efter at have været igennem DR-Ifs lærerkollegie samt DRFs Instruktørudvalg er ansøgningerne nu færdigbehandlet, og de godkendte læresteder-/mestre kan ses på rideforbundets hjemmeside. Lærestederne og læremestrene er en meget vigtig del af de tre uddannelser, da de er med til at udvikle elevens faglige og praktiske kompetencer indenfor såvel ridning som den daglige drift af et ridecenter samt tilrettelæggelse af stævner med mere.

De godkendte læresteder-/mestre til de tre uddannelser Ridelærer, Rideinstruktør og Berider kan ses her

09-03-2016