Childrenryttere til Nations Cup i Florida

af  Anne Marie K. Rasmussen
Den kommende weekend bliver der afviklet en Nation Cup for Childrenryttere i Wellington Florida. Danmark stiller med et hold på fire unge ryttere. Særligt for denne Nations Cup er, at holdet består af to ryttere, som bor i USA og rider på egne heste samt to ryttere bosat i Danmark, som rider på lånte heste.

Cuppen afvikles lørdag og den springes over to runder, heraf er det de 8 bedste hold fra første runde, der går videre til anden runde. Lørdag er der også en Nations Cup for juniorer og ungryttere. Det danske hold består af Gustav Christian Jacobsen/Angelina, Gabrielle Strigel/Borikor, Sophia Butved Studd/Angelica og Emilie Weilsby på Corlando. Det er Gustav og Emilie, der rider på lånte heste.

Propositioner

Winter Equstrian Festival,