Datoer for DIF Træner 2-moduler

af  Anne Marie K. Rasmussen
Vil du gerne være Træner 2? Nu er datoerne for de DIF moduler, der skal gennemføres, inden du kan starte de riderelaterede DRF-moduler, netop lagt online. Modulerne vil blive udbudt i Brøndby og i Tilst i november og december.

Træner 2 uddannelsen retter sig mod personer, som ønsker at opkvalificere deres kompetencer indenfor trænergerningen. Dette kan være udøvere, fungerende trænere eller forældre, som ønsker kompetencegivende uddannelse til primært at undervise børn og unge på L-niveau med begyndende interesse i konkurrenceridning.

Uddannelsesstruktur

DIF Træner 2 er det andet ud af fire kontinuerlige uddannelsesniveauer. Uddannelsen udbydes af DIF og DRF og består af flg.:

DIF Moduler 1-2-3

DRF Moduler 4-5-6

I alt 110 lektioner indeholdende teori, opgaver og praktiske øvelser.

Du skal have gennemført de 3 DIF moduler først, før du kan tilmelde dig de 3 DRF moduler. Nedenfor finder du informationer om DRF modul 4-6.

Se mere her: Træner 2 uddannelsen

Datoer for efterårets moduler.

29-02-2016