Inspirationsdag for trænere og undervisere i rideklubber

af  Anne Marie K. Rasmussen
Underviser du i ridning og kunne tænke dig at gøre undervisningen endnu mere spændende med lege og nye aktiviteter, så er inspirationsdagen som finder sted d. 3. april hos Slagelse Rideklub, måske lige noget for dig. Dansk Ride Forbunds Breddeaktivitetsudvalg vil gerne præsentere dig for flere spændende aktiviteter, som du kan bruge i din undervisning for at gøre den sjov og lærerig og til alternative og underholdende arrangementer i klubben.

Mange af legene vil blive vist i praksis, og vi håber dette inspiration og ”energy boost” til undervisningen i din rideklub. Kurset er målrettet for undervisere og Træner 1 og 2, der underviser børn og unge, som gerne vil have inspiration til at gøre undervisningen endnu sjovere og mere lærerig.

Formålet med kurset er:

• At kursisterne bliver præsenteret for de utallige lege og aktiviteter, Breddeaktivitetsudvalget har udviklet gennem årene.
  • At give underviserne ny inspiration - der er lige til at gå til
  • At udvide undervisernes horisont mht. arrangementer for elevrytterne hjemme i klubberne

Sted og tidspunkt: søndag den 3. april 2016 kl 9-16 hos Slagelse Rideklub

Tilmelding skal foregå via DRF Go! (fra uge 9) senest den 23. marts 2016 Max. antal deltagere 20.
Pris for deltagelse, inkl. forplejning og kursusmateriale: 250 kr.
Der vil efteråret blive tilbudt et tilsvarende kursus i Jylland

26-02-2016