ECCO Cup 2016 skydes i gang hos Sundeved Rideklub

af  Rikke Højgaard
ECCO Cup 2016 skydes i gang hos Sundeved Rideklub
I weekenden tager junior-, ung- og U25-rytterne hul på den næste sæson af ECCO Cup, og det sker ved B-stævnet i Sundeved Rideklub. 27 junior-, 28 ung- og 12 U25-ryttere er klar til at dyste i deres første kvalifikation i cuppen, som afvikles med 1. afdeling lørdag og 2. afdeling søndag. Der er gratis adgang, og publikum er meget velkomne. I kan også se med på direkte web-tv fra Zibra Sport, og det er gratis.

ECCO Cup – for talentudviklingens skyld
Formålet med ECCO Cup er at fremme den danske elite inden for dressursporten, så ekvipagerne kan dygtiggøre sig mod internationalt niveau. ECCO Cup’en strækker sig fra kat. II-ponyer til U25 Grand Prix, hvilket skal sikre en rød tråd i de unge talenters karriere. ECCO Cup rides årligt over tre kvalifikationsrunder og en finale. Finalestævnet er den 3. – 4. december 2016 på Middelfart Ridecenter.

Zibra Sport

Om ECCO Cup