Årets første træningssamling i dressur

af  Anne Marie K. Rasmussen
Den 19. og 20. januar er der træningssamling for dressurrytterne på Middelfart Ridecenter. Her skal nogle af de bedste danske dressurekvipager have personlig træning af landstræner Rudolf Zeilinger.

Træning for seniorer
Som et led i udviklingen af den danske landsholdstrup holder Dansk Ride Forbund træningssamlinger med landstræneren og elite- og talentchefen i dressur en gang om måneden i perioden oktober til maj 2016. Samlingerne er primært forbeholdt ryttere i A-truppen samt nogle af landets bedste U25 ryttere. I næste uge er det første gang, at dressurrytterne samles i 2016.

Både tirsdag og onsdag rider ekvipagerne enetime hos landstræner Rudolf Zeilinger, og sideløbende med træningen har rytterne rig lejlighed til at se hinanden ride samt snakke sammen.

13-01-2016