Temaaftener om opstaldningskontrakter og lejeaftaler

af  Anne Marie Krüger Rasmussen
Vil din klub gerne undgå konflikter og uenighed om tolkning af opstaldningskontrakter og lejeaftaler?
Dansk Ride Forbunds jurist tager i januar tage på rundtur i landet og holde temaaftener om, hvordan man som klub bedst muligt undgår de faldgruber i både opstaldningskontrakter og lejekontrakter, der kan give anledning til tvister.

Louise Schødt Grosen
Jurist Louise Schødt Grosen er selv rytter og har sprunget på internationalt plan i sine unge år.

Siden sommeren 2015 har Louise Schødt Grosen været ansat som jurist i Dansk Ride Forbund. Til daglig arbejder Louise med rådgivning af klubber, sekretariatsfunktion for Appeludvalg og Disciplinærudvalg samt kvalitetssikring af vedtægter, forretningsorden og reglementer og er derfor godt inde i mange af de problematikker, som klubberne møder i dagligdagen. På temaftnerne vil der være fokus på:

• Dansk Ride Forbunds forslag til opstaldningskontrakt
  • Gode råd, når man som klub tilbyder opstaldning
  • Hvad skal klubben være opmærksom på, når den indgår en lejeaftale om faciliteter
  • Relevante bestemmelser i erhvervslejeloven
  • Hvad nu med Lov om Hold af Heste

Der er foredrag på både Fyn, Jylland og Sjælland:

11. januar: Møllebakkens Rideklub, Slagelse, Sjælland.

20. januar: Fyens Rideklub, Odense, Fyn.

26. januar: Sdr. Hygum Rideklub, Rødding, Jylland.

27. januar: Viborg Rideklub, Viborg, Jylland.

Tilmelding via DRF Go!

21-01-2016