Ridehesten september

af  Tine Andersen
Med et par dages forsinkelse for at få reportage fra det tredobbelte EM i Herning er Ridehesten for september nu udkommet. Oplev eller genoplev EM i Herning, når du læser de mange artikler, der fylder Ridehesten i denne måned.

Det tredobbelte EM i Herning fylder en god del i Ridehestens 212 sider lange magasin denne måned. Hele 19 artikler er det blevet til med emner som fx tab og vind med samme sind, følelsesladet farvel til Digby og farverig ringmaster.

Denne måneds tema er beslagsmede og skoning. Bliv klogere på beslagsmedenes uddannelse og læs portrættet af en nyudlært beslagsmed.

Omtale af DM i distance har også fundet vej til Ridehestens spalter, ligesom EM i voltigering hylder Rikke Laumanns guldmedalje.

Alt det - og meget mere - kan du glæde dig til at læse om i det nyeste nummer af magasinet Ridehesten.

05-09-2013