Landsfinaler

Landsfinalerne er Dansk Ride Forbunds flagskib indenfor breddeaktiviteter. Landsfinalerne afholdes på Vilhelmsborg ved århus i weekenden den 23.- 25. juni 2017. Der er gratis éntre til stævnet og alle er velkomne som tilskuer. Udover selve breddeaktiviteterne vil der være stande med hesterelaterede produkter samt mulighed for at købe lidt forplejning.

                                             

Landsfinaler afholdes:
Vilhelmsborg
Bedervej 101
8320 Mårslet


GRATIS SHOW
 
LØRDAG AFTEN I OPVISNINGSHALLENLandsfinaler i breddeaktiviteter er breddesportens og forbundets største arrangement. Der er stor fokus på hold- og klubånd, socialt samvær og "at have det sjovt". Det er publikumsvenlige aktiviteter, der formidler glæde, entusiasme og sammenhold.  

Der konkurreres i PonygamesStilstafetspringKvadrille, Team Cup Dressur, Pas de Deux TREC og Heppekorskonkurrencen. Alle de deltagende hold har kvalificeret sig til at deltage hjemme i deres eget lokalområde. Der er alle aldersgrupper af ryttere præsenteret, ligesom der både deltager private heste og elevskole heste.

Udover selve konkurrencerne kører der sideløbende 2 andre aktiviteter besindighedsprøve og hesteagility. Især heppekorskonkurrencen giver liv på pladsen, hvor I vil kunne møde de forskellige klubbers heppekor, hvor de hepper, øver showindslag, synger slagsange og meget mere. 

Vi takker vores Landsfinalesponsorer:

  

Breddereglement

Ryttermærker

 

Kontaktoplysninger

Nyttige links

Find os på Facebook

Dansk Ride Forbund
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
Telefon +45 4326 2828
Telefax +45 4326 2812
info@rideforbund.dk
Sitemap
DRF Go!
Om Dansk Ride Forbund
Shop
RSS

Samarbejdspartnere: Team Danmark Protetor